نماینده سابق مجلس خبرگان رهبری: «محاکمه‌ی فله‌ای» هیچ اعتبار شرعی و قانونی ندارد

یک نماينده اسبق مجلس خبرگان رهبري تاكيد كرد: اگر متهمي در مقام دفاع مسائلي را بيان كند كه حتي يك درصد از اظهاراتش بر اثر اجبار باشد،هيچ اعتبار شرعي و قانوني ندارد.

آيت‌الله محسن موسوي تبريزي در گفت‌وگو با ايلنا، با اشاره به دادگاه روز گذشته جمعي از فعالان سياسي با انتقاد از نحوه برگزاري دادگاه گفت:دادگاه ديروز من را ياد عملكرد وزارت بهداشت اوائل انقلاب انداخت كه به دليل كمبود پزشك عده‌اي را به صورت فله‌اي در يك اتاق كوچك آموزش مي‌دادند.

وي افزود: برگزاري دادگاه ديروز براي من تعجب آور بود چرا كه بدون هيچ ضابطه‌اي 100 نفر را به عنوان متهم به دادگاه آورده بودند و خواستند به صورت فله‌اي محاكمه كنند.اين نشان مي‌دهد كه آنقدر زنداني وجود دارد و آقايان آنچنان تحت فشار هستند كه به يك باره همه آنها را به دادگاه آوردند.

اين كارشناس مسائل فقهي تصريح كرد: از نظر حقوقي و عرفي اقتضاء نمي‌كند كه 100 نفر را كه اتهامات مختلفي دارند بدون رعايت ضوابط حقوقي محاكمه كنند.

وي با تاكيد بر اينكه قاضي بايد به طور جداگانه به آنچه كه آنها اتهام مي‌نامند به دقت رسيدگي كنند،تاكيد كرد: قاضي حق ندارد به گزارشات دادستان اعتماد كند و بر اساس آن حكم دهد.
موسوي تبريزي با تاكيد بر اينكه قاضي بايد نظر متهم را در خصوص موارد اتهامي بداند، گفت: كيفرخواستي كه براي 100 نفر تدوين شده بود از نظر حقوقي و شرعي مبنايي ندارد.
وي در پايان تاكيد كرد: اگر متهمي در مقام دفاع مسائلي را بيان كند كه حتي يك درصد از اظهاراتش بر اثر اجبار باشد،هيچ اعتبار شرعي و قانوني ندارد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر